
سقفهای کاذب
به طور کلی سقف های کاذب با دلایل مختلفی در ساختمان مورد استفاده م یگیرند. این دلایل می تواند شامل زیبایی، ایجاد تناسب بصری در فضاهای کوچک ساختمان مثل سرویس بهداشتی و حمام، ایجاد فضا برای عبور تجهیزات مکانیکی و اللکتریکی و … باشد. سقف های کاذب به طور کلی به دو نوع ” سقف کاذب یکپارچه ” و ” سقف کاذب مشبک ” تقسیم بندی می گردد.
سقف کاذب یکپارچه
این سقف ها می توانند جایگزین مناسبی برای سقف های کاذب قدیمی که با رابیتش و گچ اجرا می شدند باشد. سقف های کاذب یکپارچه به وسیله یک سازه فلزی سبک که به سقف متصل می شود. سپس صفحات روکشدار گچی را به وسیله پیچ به سازه های فلزی وصل می کنند. پس از نصب بین صفحات روکش دار گچی فاصله هایی باقی می ماند که به وسیله نوار گچی و بتونه درزگیری پر شده و سطحی یکپارچه ایجاد می شود که دارای قابلیت رنگ آمیزی می باشد. فرایند رنگ کردن سطوح پس از خشک شدن بتونه و اجرای ماستیک می باشد.
از فضای خالی مابین صفحات روکش دار گچی و سقف می توان برای عبور تجهیزات مکانیکی و الکتریکی استفاده کردو همچنین در مواقع لازم دسترسی به این تجهیزان کاملا آسان خواهد بود. همچنین از این فضا می توان برای نصب عایق صوتی و حرارتی استفاده نمود. از مزایای این سقف می توان به منعطف بودن در طراحی سقف های تزئینی، اجرای سقف های معلق اشاره نمود. همچنین با توجه به عدم نیاز به آویز که در سقف های کاذب سنتی مورد استفاده قرار می گرفت، اجرا را سریع و ساده تر کرده است.