با مشاوران آرشا فرانگار در ارتباط باشید  15-88539500-021

با مشاوران آرشا فرانگار در ارتباط باشید  15-88539500-021

  • انواع پانل سیمانی

  • آکواپنل

  • پیچ های مخصوص پانل های سیمانی (MAXI)

  • نوارها و شبکه های مخصوص پانل های سیمانی

  • محصولات FINISHING مخصوص پانل های سیمانی

  • سازه های PVC مسلح به شبکه توری

  • تایل های معدنی (متداول)-ویژه پروفیل های کلیک

  • تایل های معدنی (سفارشی)-ویژه پروفیل های کلیک

  • تایل های معدنی (سفارشی)-ویژه پروفیل های اولترالاین

  • تایل های معدنی (متداول)-ویژه پروفیل های اولترالاین

  • پروفیل های متداول (استاندارد NF)

  • پروفیل های (استاندارد DIN)

  • پروفیل های کلیک (تولید داخل)

  • پروفیل های کلیک (وارداتی)

  • پروفیل های اولترالاین

  • ابزارهای مخصوص زیرسازی/ برش پانل

  • ابزارهای مخصوص درزگیری و پرداخت پانل

  • ابزارهای مخصوص نصب بار

  • اجرای درای وال

  • گچ های سنتی

  • گچ های پلیمری

  • بتونه های گچی

  • چسب کاشی

  • ابزارها و ماشین آلات مخصوص

با مشاوران آرشا فرانگار در ارتباط باشید  15-88539500-021

سازه گالوانیزه چیست و چه کاربردی دارد

معرفی کامل سازه گالوانیزه

سازه گالوانیزه را می توان منحصر به فرد ترین متریال ساختمان سازی دانست. این سازه ها ورقه هایی از جنس فولاد هستند که در فرایند های نورد سرد و گرم، گالوانیزاسیون شده اند. از این جهت در برابر رطوبت و حرارت مقاومت بالایی دارند. این سازه ها دارای قابلیت تولید انبوه هستند و توسط تیم های اجرایی، متصل می شوند. در ادامه به سوال “سازه گالوانیزه چیست و چه کاربردی دارد؟” پاسخ خواهیم داد.

انواع سازه گالوانیزه

سازه های گالوانیزه، از جمله مهم ترین سازه های ساختمانی به حساب می آیند. این سازه ها از ورقه های گالوانیزه ساخته شده اند.  همچنین سازه های گالوانیزه  و سمنت برد در ابعاد متعددی تولید می شوند که این امر کاربرد آن ها را افزایش داده است. در نهایت این سازه ها با استفاده از قطعات جانبی مخصوص به یکدیگر متصل می شوند. یکی از دلایل استفاده متعدد از سازه گالوانیزه، وزن اندک آن ها است. این امر بار کلی ساختمان را کاهش می دهد.

همچنین در مقاوم سازی ستون ها، دیوار کناف ها و سقف ها نیز موثر هستند. سازه های گالوانیزه با توجه به کاربردشان، به انواع مختلفی تقسیم می شوند. یکی از انواع پرطرفدار این سازه ها، سازه های کنافی هستند. از این سازه ها به منظور ساخت زیرساز کناف استفاده می شود. در نهایت سازه ها با پانل گچی پوشیده می شوند. در ادامه با دیگر انواع سازه های گالوانیزه آشنا خواهید شد.

سازه های گلخانه ای متداول ترین نوع سازه های گالوانیزه

سازه گالوانیزه از پرکاربرد ترین مصالح در صنعت ساختمان سازی است. از این جهت می توان گفت که در تمام سازه های ساختمانی با این مصالح رو به رو خواهید شد. یکی از انواع رایج سازه های گالوانیزه، سازه های گلخانه ای هستند. همان طور که از نام این سازه ها مشخص است، از آن ها برای ساخت گلخانه ها استفاده می شود.

سازه های گالوانیزه گلخانه ای، ورقه های فولادی با ضخامت کم هستند. این ورقه ها با روش گالوانیزه گرم تولید می شوند تا در برابر رطوبت مقاومت بیشتری داشته باشند. این نوع از سازه ها همچنین طول عمر بیشتری نسبت به انواع دیگر دارند. از این جهت می توان از آن ها برای مصارف دیگر نیز استفاده کرد.

زیرسازی کناف با سازه گالوانیزه

زیرسازی کناف و سقف های کاذب با سازه های گالوانیزه سبک

سازه گالوانیزه سبک را می توان از دیگر انواع سازه های گالوانیزه دانست. این سازه ها با روش گالوانیزاسیون سرد تولید شده اند. سازه سبک نیز از جنس ورقه فولاد است با این تفاوت که آن ها از سایر مدل ها، نازک تر هستند.این امر موجب شده تا حدود ۶۰ درصد وزن اصلی ساختمان ها را کاهش دهند. جالب است بدانید که شما در استفاده از سازه های گالوانیزه سبک، محدودیتی ندارید.

بدین معنی که می توانید از آن ها در انواع ساختمان های مسکونی، هتل ها و … استفاده کنید. از دیگر دلایل پرکاربرد بودن سازه های گالوانیزه سبک، ابعاد و اندازه های مشخص آن ها است. در واقع این سازه ها ابعاد استانداردی دارند و تغییر پذیر نیستند. این امر ساختمان هایی با نظم را پدید می آورد.

برای استعلام قیمت به مشاوره نیاز دارید؟

با مشاورین آرشا فرانگار در ارتباط باشید.

برای استعلام قیمت به مشاوره نیاز دارید؟

با مشاورین آرشا فرانگار در ارتباط باشید.

مزایایی که شما را به استفاده از سازه های گالوانیزه ترغیب می کنند

مزایا چشمگیر سازه گالوانیزه، آن را به یکی از بهترین متریال های ساختمان سازی تبدیل کرده است. از جمله مزیت های این سازه ها می توان به مقاومت آن ها در برابر رطوبت اشاره کرد. پوشش گالوانیزه در واقع یک پوشش حفاظتی است که بر روی سازه های فولادی قرار می گیرد. از این جهت ورقه های فولاد در برابر خورندگی و زنگ زدگی مقاوم خواهند بود. سازه های گالوانیزه، سازه هایی پیش ساخته هستند. به همین دلیل برای اجرا آن ها در پروژه های ساختمانی به نیرو کار کمتری نیاز است.

بیشتر بخوانید : نوار کناف ، چسب کاشی

از این سازه ها در بخش های مختلفی می توان استفاده کرد. همچنین اجرای آن ها تداخلی در ساخت سایر قسمت ها ندارد. وزن سبک و انعطاف پذیری این سازه ها را می توان از دیگر مزایا آن ها دانست. سازه های گالوانیزه متریال بسیار مناسبی برای مناطق زلزله خیز هستند. این سازه ها همچنین تاسیسات ساختمانی نظیر لوله های آب، گاز، کابل های برق و … را سازماندهی می کنند.

مراحل ساخت سازه گالوانیزه

مراحل ساخت سازه گالوانیزه

گالوانیزاسیون ورقه های فولادی به دو روش نورد سرد و گرم انجام می شود. در هر دو روش، از فلز روی به عنوان لایه حفاظتی استفاده خواهد شد. اما برای این که بتوان قطعات گالوانیزه شده را به یک سازه تبدیل کرد، نیاز به نقشه اجرایی دارید. نقشه اجرایی باید توسط معماران و پس از بررسی زمین ساخت سازه، طراحی شود. در مرحله بعدی باید فونداسیون سازه آماده شود. این مرحله از حیاتی ترین مراحل ساخت سازه به حساب می آید.

دلیل این امر، این است که سازه گالوانیزه از طریق فونداسیون به زمین متصل می شود. در مرحله بعد، اسکلت سازه که شامل دیوار ها و سقف کاذب کناف است، اجرا می شود. در نهایت با استفاده از سایر متریال، سازه های گالوانیزه عایق بندی خواهند شد. لازم به ذکر است که این سازه ها به صورت توخالی هستند. همچنین از آن ها می توان به عنوان دیوار باربر و غیر باربر در سطح صاف و شیبدار استفاده کرد.

آرشا فرانگار ارائه دهنده بهترین سازه های گالوانیزه

ساخت سازه گالوانیزه در پروژه های ساختمانی، مستلزم بهره گیری از تیم های اجرایی ماهر است. دلیل این امر را می توان ظرافت سازه های گالوانیزه و مهارت در اتصال آن ها دانست. آرشا فرانگار، از باتجربه ترین گروه های اجرایی پروژه های ساختمانی در ایران است. این تیم اجرایی به عنوان معتبر ترین نمایندگی کناف ایران، در سال های اخیر افتخار آفرین بوده است. علاوه بر این آرشا فرانگار، خدمات ارزنده ای را در زمینه ارائه ورقه های گالوانیزه و ساخت انواع سازه های گالوانیزه به مشتریان خود ارائه می دهد.

اجرای سازه های گالوانیزه در ایران

نتیجه گیری

یکی از پرکاربرد ترین متریالی که در پروژه های ساختمانی از آن استفاده می شود، سازه گالوانیزه است. این سازه ها، متریالی پیش ساخته هستند. به همین دلیل پس از تولید در کارخانه به صورت مستقیم در پروژه ها اجرا می شوند. به دلیل مقاومت بالا سازه های گالوانیزه در برابر حرارت، رطوبت، خوردگی و … می توان از آن ها در مناطق شمالی و جنوبی کشور نیز استفاده کرد. این سازه ها وزن کمتری نسبت به سایر متریال ساختمانی دارند. به همین دلیل موجب افزایش مقاومت ساختمان ها در برابر زلزله می شوند.

منبع: nationalmaterial , spanlift

شرکت آرشا فرانگار

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.