
مزایای دیوار کناف سیمانی در ساختمان سازی چیست؟ آیا با کاربردها و نحوه استفاده دیوار کناف سیمانی آشنا هستید؟ کناف های سیمانی مقاومت بالایی در برابر فشار دارند. سازگاری آنها با طبیعت بسیار بالاست و از طرفی مقاومت خوبی در برابر جذب رطوبت از خود نشان می دهند. کناف ها را به علت ویژگی های خاص آنها در نمای ساختمان ها و فضای بیرونی آنها استفاده می کنند. اما گاهی حتی در داخل ساختمان ها نیز مورد استفاده قرار می گیرند. در این مقاله مزایای دیوار کناف سیمانی در ساختمان سازی را بررسی می کنیم.
فهرست مطالب
مزیت استفاده از دیوار کناف سیمانی در ساختمان سازی
کناف ها را می توان به عنوان پنل هایی دانست که جهت ساخت سقف کاذب، دیوار کاذب و دیوارهای پارتیشن کاربرد دارند. به دو صورت کناف های سیمانی و گچی تولید می شوند. نوع کناف های سیمانی نیز ویژگی ها و مزیت هایی دارند که موجب رواج استفاده از آنها در پروژه های بازسازی و نوسازی شده است، از جمله این ویژگی ها و مزایای دیوار کناف سیمانی عبارتند از:
-
مقاومت فشاری بالا
کناف های سیمانی مقاومت فشاری بالایی دارند. یعنی در اثر فشار، ضربه و غیره دیرتر از برخی مصالح ساختمانی دچار آسیب میشوند. به همین دلیل است که برای استفاده در دیوار و سقف سازه های مختلف کاربرد دارند.
-
مقاومت در برابر جذب رطوبت
ویژگی دیگری که دیوار کناف سیمانی از آن برخوردار است و به عنوان یک مزیت برای آن محسوب می شود، مقاومت در برابر جذب رطوبت می باشد. به این ترتیب می توان از چنین کنافی در مکان هایی که در معرض رطوبت و نفوذ آب قرار دارند، استفاده کرد.
-
وزن کم
وزن کم دیوار کناف سیمانی باعث می شود که اجرای آن بسیار آسان باشد و نیاز به نیروی کمی داشته باشید. این پنل های سیمانی را با استفاده کردن از پیچ به آسانی می توان بر روی پروفیل های فولادی یا چوبی پیاده کرد. با کمی مهارت در این باره می توانید این کار را انجام دهید و نیاز به تخصص خاصی نیست.
-
مقاوم در برابر موریانه و دیگر آفات
برخی از سازه هایی که از پیش آماده شده اند و ما در قسمت های مختلف ساختمان استفاده می کنیم، مقاومت خوبی در برابر عواملی مانند موریانه و دیگر آفات ندارند. همین موضوع موجب می شود مدتی پس از نصب با مشکل مواجه شویم. این مشکل در انواع کناف سیمانی برطرف شده است چون این کناف ها مقاومت بالایی در برابر آفاتی مانند موریانه دارند.
-
مقاومت در برابر آتش
کناف های سیمانی غیر قابل اشتعال هستند و در این ویژگی موجب شده است که از این کناف ها در مکان هایی که در معرض آتش سوزی قرار دارند، بیش تر استفاده شود. علاوه بر آن که مقاومت آن ها در برابر پوسیدگی و رطوبت نیز بالا می باشد و این موضوع موجب می شود استفاده از آن در آب و هواهای خاص مانند مناطق مرطوب و بارانی گسترش پیدا کند.
-
طول عمر و ماندگاری بالا
چون کناف سیمانی در برابر عواملی مانند خرد شدن، ضربات شدید و ترک خوردگی مقاومت نشان می دهد. پس طول عمر بالایی دارد و موجب می شود هزینه های تعمیر، تعویض و نگهداری آن نیز کاهش پیدا کند. از طرف این کناف ها در مقایسه با بسیاری از سازه های پیش ساخته قیمت های مناسب و مقرون به صرفه ای دارند و همین موضوع استفاده گسترده آن ها را رقم می زند.
-
نصب و اجرای آسان
دیوار کناف سیمانی نیز مانند بسیاری از سازه های از پیش آماده شده، نصب و اجرای بسیار آسانی دارد. به طوری که شما با کمی مهارت می توانید آن ها را در جای مناسب خود نصب کنید. بدون آن که هیچ نیازی به تکنسین ماهر و با تجربه داشته باشید. از طرفی جابجا کردن این سازه ها نیز کار آسانی است، چون وزن سبکی دارند.
جمع بندی
در این مقاله مزایای دیوار کناف سیمانی در ساختمان سازی را بررسی کردیم. کنافها جز پیش ساخته هایی هستند که ویژگیهای خاص و منحصر به فردی دارند که از آن جمله میتوان مقاومت بالای آنها در برابر عواملی مانند رطوبت، پوسیدگی، آتش، موریانه و غیره را نام برد. به همین دلیل در پروژه های ساخت و ساز برای مکانهای مختلف استفاده میشوند. در سایت آرشافرانگار بیشتر با مزایای دیوار کناف سیمانی در ساختمان سازی آشنا شوید.